Mete Soygül nieuwe hoofdtrainer v.v. Rigtersbleek

Vanaf het seizoen 2019-2020 is Mete Soygül hoofdtrainer van Heren 1 van de Enschedese voetbalvereniging Rigtersbleek. De 42-jarige Hengeloër neemt het stokje over van de vertrekkende Otto Krabbe (foto onder). Mete Soygül is op dit moment bezig aan zijn achtste seizoen bij SC Barbaros in Hengelo, dat sinds dit seizoen uitkomt in de tweede klasse. In zijn periode bij SC Barbaros behaalde hij vele successen, waaronder het kampioenschap afgelopen seizoen.

Nu is de ervaren Mete toe aan een volgende uitdaging: “Ik begon mijn trainerscarrière bij SC Enschede als assistent-trainer van Paul Krabbe. Als voetballer had ik altijd al de ambitie om trainer te worden en in het seizoen 2006-2007 kreeg ik deze mooie kans. Ik had op dat moment TCIII en TCII al behaald. Daarna ben ik als trainer aan de slag gegaan bij v.v. Winterswijk. In 2009-2010 kwam ik vervolgens terecht bij SC Barbaros en beleefde hier vijf mooie seizoenen met prachtige resultaten. Vervolgens ging ik aan de slag met mijn TC1 diploma en die behaalde ik in 2015-2016. Ik keerde daarna terug bij SC Barbaros. Afgelopen seizoen met een prachtig succes, namelijk het kampioenschap en promotie naar de tweede klasse. Nu ben ik toe aan een nieuwe stap.”

 

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer