Mooie resultaten heren Fysion Nijverdal in Ede

Zaterdag stond de 1e plaatsingswedstrijd 3e divisie meerkamp heren turnen District Oost van de KNGU op het programma in Ede. Thijs Roosendaal en Massai Boertje van Gymsportvereniging Fysion Nijverdal kwamen in wedstrijd 1 uit in de categorie instap niveau 17 met in totaal 30 deelnemers! Thijs behaalde met een paar foutjes, wat de nodige puntjes kost een 13e plaats. Massai turnde ook een stabiele wedstrijd met hier en daar wat concentratie foutjes. Met een 14e plaats eindigde hij vlak achter Thijs.

Bas Leusenkamp turnde in de meerkamp op de zes onderdelen in wedstrijd 3. In de categorie pupil niveau 15 met 33 deelnemers turnde Bas een zeer verdienstelijke 9e plaats. Op naar 19 januari 2019, dan turnen de jongens hun 2e wedstrijd en horen zij of ze door zijn naar de 1/4 finale NK.

Foto’s: fysion

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer