Nipte overwinning FC Twente bij SC Cambuur

FC Twente heeft vrijdagavond een benauwde maar niet onverdiende overwinning behaald. In Leeuwarden werd het na een 0-0 stand bij rust 0-1 voor de ploeg van Marino Pusic. In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht en deden er zich weinig scoring mogelijkheden voor.

In de tweede helft had Pusic Rafik Zehknini vervangen voor Jari Oosterwijk waardoor er weer een 4-3-3 formatie op het veld stond net als vorige week tegen Volendam. Na iets meer dan een uur spelen kwam de tot nu onzichtbare Aitor (foto) naar binnen en schoot met zijn linker fraai binnen. FC Twente ging door dit doelpunt niet beter voetballen en aangezien SC Cambuur ook geen vuist kon maken bleef het bij deze benauwde 0-1 overwinning voor de Tukkers.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer