Opnieuw verlies Heracles Almelo in een uitwedstrijd

Heracles Almelo stond zondag in een uitwedstrijd opnieuw met lege handen. In en tegen Utrecht verloor de ploeg van Frank Wormuth na een 3-0 stand bij rust met 3-1 van de FC. Al na vier minuten was het 1-0 toen Simon Gustafson een door Maxmilian Rossmann (foto) veroorzaakte strafschop binnen schoot.

De gasten probeerden nog wel iets terug te doen maar een mooi doelpunt van Gyrano Kerk en een doelpunt van Urby Emanuelson, die geen strobreed in de weg werd gelegd, in de twintigste minuut zorgde voor een comfortabele 3-0 voorsprong. Ook in de tweede helft kon Heracles Almelo niet echt imponeren, maar een kwartier zorgde dezelfde Rossmann voor de 3-1 en redde zo de eer voor zijn team.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer