U12 team The Valley Bucketeers naar Denemarken

Het U12 team van basketbalvereniging The Valley Bucketeers doet deze week mee aan het internationale basketbaltoernooi Limfjords Cup in Denemarken. Op 27 december zijn ze vertrokken richting het Deense Lemvig. Het U12 team bestaat uit een mix van spelers uit het jongens en het meisjes U12 team van The Valley Bucketeers. De spelers zijn allemaal 10 of 11 jaar oud en trainen twee keer in de week.

Tijdens het toernooi, dat tot 30 december duurt, zal er gespeeld worden tegen teams uit België, Duitsland, Tsjechië en natuurlijk ook Denemarken. Een buitengewoon mooie ervaring voor deze jonge spelers.

Op de foto: Trainers Ying-Wai Man, Edward Huisman en Merith Schumer. Spelers achterste rij: Arnau Rozenkamp, Tycho Hondebrink, Loes Poffers, Isa Huisman, Linde Eertink. Spelers voorste rij: Marik Lorkeers, Floris Broekmate, Tian Huisman. Afwezig: Jitske Waanders.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer