Volleybaltopper in Vroomshoop: Team Eurosped – Sliedrecht Sport

Door de overwinning op Apollo 8 blijft Team Eurosped de nummer 2 op de ranglijst, achter Sliedrecht Sport met 1 punt minder. Sliedrecht Sport komt al jaren uit in de Eredivisie en vorig jaar sleepten zij alle prijzen in de wacht: de beker, de Supercup en het landskampioenschap.

Hoewel de Supercup in september dit jaar nog te vroeg kwam voor het team van Jan Berendsen (foto), Sliedrecht Sport won deze wedstrijd namelijk met 3-1, waren de rollen in oktober in Sliedrecht omgedraaid. Hier won Team Eurosped met 3-1 in de reguliere competitie. De teams zijn dus zeker aan elkaar gewaagd en zondag a.s. maken beide teams uit wie van beide op dit moment het sterkste is.  Zondag 16 december a.s. Sporthal Het Punt in Vroomshoop Aanvang: 15.30 uur. 

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer