Webton wint van Dynamo en behoudt aansluiting bij de kopgroep

Via een 3-1 overwinning bij Dynamo in Apeldoorn behield Webton aansluiting bij de kopgroep in de Topdivisie bij de mannen. De eerste set ging gelijk op en na 3 setpoints trok Webton uiteindelijk met 25-27 aan het langste eind. De tweede set verliep een stuk eenvoudiger voor de mannen van trainer/coach Jordan Weggelaar (foto):18-25. Maar zoals zo vaak in volleybal gaf de derde set een ander beeld te zien en met 25-22 ging die set dan ook naar Dynamo.

In de vierde set stelde Webton orde op zaken, waarbij na lang blessureleed Mark Koning aan de kant van de Hengeloërs zijn rentree maakte. Helaas was dit van korte duur, want al snel moest hij opnieuw en ditmaal met een ernstige knieblessure het veld verlaten. Na een pauze waarin Mark Koning (foto) verzorgd kon worden werd de finish gehaald met 18-25 en daarmee was de volle buit binnen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer