Webton zondag thuis tegen Tilburg

’t Zit er bijna op, de eerste helft van de competitie in de Topdivisie. Nog één wedstrijd te spelen en dan tijd voor de kerstvakantie. De lange mannen van Webton doen het goed. Meedraaien in de top 5, en, dat zie je de laatste weken ontstaan: ze raken steeds beter op elkaar ingespeeld. De verschillen zijn gering, waardoor een top drie notering zeker tot de mogelijkheden behoort. Afgelopen zaterdag werd in Apeldoorn op overtuigende wijze met 3-1 gewonnen van Dynamo.

Een echte teamprestatie met als enige smet het uitvallen van Mark Koning met een ernstige knieblessure. En dat juist nadat hij aan het terugkomen was van een rugblessure, die hem het hele seizoen al aan de kant hield. Sterkte Mark en beterschap vanaf deze plaats. Als ruggensteuntje voor hem een foto, waarop hij (nr 11) samen met Frank v.d. Noort fantastisch staat te blokkeren.

Webton speelt nu a.s. zondag en wel om 16.30 uur in de Veldwijkhal tegen Tilburg, dat “in het rechter rijtje staat”. Zoals altijd is de toegang gratis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer