Apollo 8 moet na verlies spelen om lijfsbehoud

Apollo 8 is na de 0-3 nederlaag tegen Regio Zwolle veroordeeld tot het spelen in de play outs om degradatie te voorkomen. De Bornse volleybalsters gaven zich niet zo maar gewonnen en met name in de eerste set en derde set waren er mogelijkheden voor een beter resultaat. De eerste set ging echter toch met 21-25 naar de Provinciehoofdstad en de tweede werd zelfs met 16-25 verloren.

In de derde set kwam de thuisclub nog wel op een kleine voorsprong maar kon dit niet vasthouden en ging ook deze set verloren. Nu met 20-25. Deze 3-0 nederlaag betekende, dat Apollo 8 nu zes wedstrijden zonder setwinst is. Komende woensdag wacht in eigenhuis de halve finale van de beker met als tegenstander streekgenoot Set-Up’65.

Foto’s: sportfoto-oost