Dames Stevo in tweede helft langs RSC

Afgelopen zaterdag stond voor de dames van Stevo de thuiswedstrijd tegen RSC op het programma. De dames van Stevo gingen met goede moed de wedstrijd in, maar de eerste helft ging het niet zoals ze hoopten. RSC begon erg sterk aan de wedstrijd en ze stonden zo 7-2 voor. Later in de eerste helft kwamen de Stevo dames in hun spel en probeerden de achterstand in te halen. Het eind van de helft waren ze goed terug gekomen, en gingen de rust in met een achterstand van 12-13.

De dames van Stevo begonnen sterk met de 2de helft en je kon zien dat ze erin begonnen te geloven. Ze speelden als team al werden er verdedigend soms wat foutjes gemaakt. Ze maakten mooie aanvallen en scoorden goal na goal en eindigden met een uiteindelijke stand van 34-28 in het voordeel van Stevo.

De dames van HV Stevo Dames spelen zondsg tegen E & O Dames 2 uit in Emmen in sporthal Angelslo.

Foto’s: Clemens Brughuis.