ATC’65 en Roy de Vos met elkaar verder

Hoofdtrainer en Technisch Manager Roy de Vos blijft ook de komende jaren actief bij ATC’65. Het contract van De Vos loopt aan het einde van het seizoen af, maar beide partijen willen graag met elkaar verder. De Vos, die nu voor het tweede seizoen hoofdtrainer is, is als jeugdtrainer bij ATC’65 gestart. Hij heeft eerst de JO17-1 en later de JO19-1 onder zijn hoede gehad en is technisch coördinator van de jeugd (bovenbouw) geweest. Met ingang van het seizoen 2017/2018 heeft hij de stap naar de senioren gemaakt.

Na een moeizame start is hij vorig seizoen met de jeugdige spelersgroep uiteindelijk als zesde geëindigd in de tweede klasse J. Dit seizoen draait de spelersgroep van gemiddeld 20,6 jaar oud, die inmiddels grotendeels bestaat uit eigen jeugd, prima mee in de middenmoot. Als Technisch Manager werkt De Vos samen met de andere leden van de vorig seizoen gevormde Prestatieve Commissie en is er een herkenbare lijn uitgezet binnen de prestatieve tak. Ook de samenwerking met de andere voetbalcommissies (jeugd, senioren en vrouwen) loopt prima. Het technisch beleid is goed op elkaar afgestemd en wordt waar nodig steeds verder verbeterd. ATC’65 neemt landelijk de 28e plek in qua jeugdopleiding.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer