BC Bousema ontvangt middenmoter ‘t Ivoor

Na een competitie onderbreking van vier weken beginnen de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema komende zondag aan de tweede helft van de competitie. Thuis ontvangt de ploeg van captain Ronny Hazewinkel promovendus en middenmoter ‘t Ivoor uit Boxtel.

De eerste wedstrijd werd door de Lochemse formatie met 2-6 gewonnen met alleen een nederlaag voor Wesley de Jaeger. “Maar ondanks deze ruime overwinning is het oppassen geblazen want met tien punten is de ploeg van Jack Peer wel een beetje de verrassing van dit seizoen in de eredivisie. Ze wonnen onder andere van HCR Prinsen en Dallinga.com”.

Ten aanzien van de eerste wedstrijd heeft Hazewinkel zijn ploeg op één plek gewijzigd. “Inderdaad. Ik speel in plaats van met Gokhan Salman vandaag met Martin Horn op één, Stefan Galla op twee, Wesley de Jaeger op drie en Frans van Schaik op vier. Het is even afwachten met welke spelers mijn collega komt, maar ik ga er in ieder geval vanuit dat hijzelf speelt, Huub Wilkowski en Richard Berkelmans. Als vierde man verwacht ik Marc Roofthooft”.

De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg in Lochem beginnen zondag om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer