Blacklight nieuwjaartoernooi Jolly Jumpers

Woensdag 2 januari vond het traditionele nieuwjaartoernooi bij Jolly Jumpers plaats. Gezien het 50-jarig jubileum in 2019 was er een Speciale Blacklight Editie. Dus: 3×3 basketbal met als extra toevoeging blacklight lampen. Deze lampen lichten alleen witte en fluorescerende materialen op. Dit gaf een speciaal effect.

De aftrap van het toernooi was voor de jongste jeugd tot en met U14. Licht gespannen kwamen ze een donkere zaal in. Vanaf het begin was er enthousiasme te zien. De teams werden gemixt en er werden een aantal wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld. Daar krijg je natuurlijk ontzettende dorst van, dus was er ook voor drinken en iets lekkers gezorgd. Het toernooi werd afgesloten met een wedstrijdje schieten. Liv Nijland (U10) en Luka Oude Luttikhuis (U12) waren de gelukkige winnaars en ontvingen een klein presentje.

Daarna was het de beurt aan de teams U16 en ouder. In groten getale waren zij naar sportcentrum de Vlaskoel gekomen. Ook hier werd 3 x 3 blacklight basketbal gespeeld. Tussendoor werd er geschoten voor een heerlijke krentenwegge van sponsor De Kleibakker uit Tubbergen. Sterre Kamphuis (dames 2) en Laura Steggink (dames 1) wisten deze strijd te winnen. Ter afsluiting van het nieuwjaartoernooi was iedereen uitgenodigd in de kantine om met elkaar wat te drinken, daar bleef het nog lang gezellig.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer