Dames en heren Het Ravijn beginnen met verlies

Het dames 1 en heren 1 team van Het Ravijn zijn de start van het tweede deel van de Eredivisie competitie met een nederlaag gestart. In Ede was het Polar Bears die Het Ravijn met een nederlaag naar huis stuurde. Zaterdagavond was het eerst dames 1 dat met 11-7 verloor en zondagavond verloor heren 1 nipt met 10-9. Zaterdagmiddag 26 januari mag eerst Heren 1 in een thuiswedstrijd om 16:30 uur proberen het nipte verlies om te zetten in een overwinning. Dan speelt de ploeg van Marc van Groen tegen de heren van ZVL 1886 uit Leiden. Om 18:05 uur mag Dames 1 dat dan ook gaan proberen tegen Widex/GZC-Donk uit Gouda.

Woerdvoerster van de dames selectie, Laura Boerdam analyseerde zaterdag avond het ruime verlies als volgt: “Polar Bears was erg fel in de verdediging. We moesten iets langer wachten op de kansen en zelf iets meer actiever zijn in de aanval. We speelden voor de rest een prima wedstrijd. We hebben leerpunten waar we aan kunnen werken”. Lars Gottemaker (foto) over de wedstrijd van de heren:” We begonnen goed. Daarna hebben we het laten liggen in de omschakeling waardoor we onnodige doelpunten tegen kregen”.

Foto archief: sportfoto-oost

Statistieken:

Dames: Polar Bears-Het Ravijn: 11-7.
Periodestanden: 3-1, 2-2, 3-2, 3-2. Doelpunten Het Ravijn: Lieke Klaassen 4x, Charlotte Mensink 2x, Yasemin Smit 1x.

Heren: Polar Bears-Het Ravijn: 10-9
Periodestanden 2-5, 4-2, 3-1, 1-1 Doelpunten Het Ravijn: Lars Gottemaker 4x, Sander Veltkamp 1x, Yoran Loos 1x, Emiel Wouters 1x, Bas ter Brake 1x, LJ Schothans 1x.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer