Dames OZ&PC hard onderuit

Het jaarlijkse uitje naar Den Haag liep voor de dames van OZ&PC ditmaal uit op een behoorlijke deceptie. Net als vorige week werd er verloren door OZ&PC maar waar er toen best goed werd gespeeld was daar in Den Haag geen sprake van. Zo liep OZ&PC dan ook tegen een duidelijke 13-2 nederlaag. Het begin van OZ&PC was erg slap. Mogelijk werd de ploeg ook een beetje overdonderd door de strakke en zware pressing van de thuisclub.

Resultaat was dat Den Haag in de eerste periode 4x wist te scoren en dat terwijl OZ&PC daar geen enkel noemenswaardig wapenfeit tegenover wist te stellen. Ook de 2e periode gaf een soortgelijk beeld al had OZ&PC de verdediging wel iets beter dicht zitten. Hierdoor wist Den Haag slechts 2x te scoren maar nog steeds was OZ&PC niet in staat zelf echt gevaarlijk te worden.

Pas na de kantwissel liet OZ&PC eindelijk iets van de vechtlust zien de in dit soort wedstrijd nodig zijn om eventueel een resultaat te behalen. Er werd door de Oldenzalers nog steeds niet goed gespeeld maar er werd in ieder geval wel weer hard gewerkt. In deze periode wist OZ&PC voor het eerst met enige regelmaat echte kansen te creëren helaas lagen paal, lat, blokkers en keeper deze periode nog steeds elke keer in de weg waardoor er ook na 3 perioden spelen nog steeds de hatelijke 0 op het scorebord stond voor OZ&PC, en dat terwijl de teller voor de thuisploeg na 3 perioden al op 9 stond.

De laatste periode was er voor OZ&PC nog maar 1 ding van belang en dat was zorgen dat die 0 van het scorebord verdween. Hiervoor was direct in het laatste part al een goede mogelijkheid maar weer lag de keepster van Den Haag in de weg, tot 2 maal toe dit keer. Toch wist OZ&PC niet lang daarna een manmeer te benutten en weer een paar minuten later was er een leep boogballetje wat ook doel trof. Samen met de 4 treffers van Den Haag werd zo de 13-2 eindstand bereikt.

Periodestanden: 4-0, 2-0, 3-0, 4-2. Doelpunten: Chantal Brouwer en Anna Gesheva beide 1.

Foto: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer