Dames VKC doen zich in en tegen Nunspeet zelf te kort

Zaterdagavond speelden de dames van VKC’03 in en tegen Nunspeet. In de eerste periode ging VKC vloeiend van start. De aanval werd goed opgezocht en mid-voor Marly Stopel werd makkelijk gevonden, het versier stond deze periode nog op scherp en 1-3. De tweede periode gaf VKC haar spel eigenlijk weg. Nunspeet kwam meer in haar eigen spel en VKC was zoekende naar een antwoord hierop. De aanval bij Tubbergse begon wat stroever te lopen en vele ballen raakten het metaal van de doelpalen. Nunspeet wist er deze periode weer een gelijkspel van te maken 4-4.

De derde periode was een rustige periode waar de judy tafel nog wat actie in wist aan te brengen. Door foutieve jurering had Nunspeet tot 2x toe een overtal situatie welke ze mochten gaan uitspelen (5-5). De laatste periode moest in deze gelijk opgaande wedstrijd de winnaar gaan bepalen. Beide team wisten al snel weer naar elkaar toe te trekken en met nog enkele minuten op de klok was de stand 6-6.
Wederom wist de jury tafel een stempel te drukken op de wedstrijd. Een aanval van Nunspeet die al zo’n 15 sec bezig was, stond op de klok nog maar op 3 sec. Nadat de scheidsrechter de wedstrijd even stil heeft gelegd, mocht Nunspeet de aanval hervatten, met hierin het voordeel dat ze allemaal op de aanval in het VKC gebied lagen, na score 7-6 in het voordeel van de thuisploeg. VKC had hierop geen antwoord meer, enkele antwoorden waren ballen tegen het blik van de doelpalen of over de goal. Een zuur verlies van 7-6 in Nunspeet.

Doelpuntenmaaksters: Marly Stopel 4x en Sophie Derkman 1x en Joy Bekker 1x.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer