De 16e editie van de Gemeentelijke Voetbalquiz 22 maart in ‘De Voltreffer’ in Harbrinkhoek

Op vrijdag 22 maart 2019 zal voor de 16e keer de Gemeentelijke Voetbalquiz georganiseerd worden. Net als tijdens de voorgaande 15 edities is de organisatie in handen van MVV’29. Locatie? Ook net als voorheen: Sportkantine ‘De Voltreffer’ in Harbrinkhoek. De organisatie hoopt er ook dit keer weer een speciale avond van te maken, waar ook voor het publiek weer iets te winnen valt.

‘Wat goed is, moet je goed houden’, is een bekend gezegde. Toch proberen Rob Reinerink, Björn Weiss en Jari Wesselink, de organisatie van de Gemeentelijke Voetbalquiz, ieder jaar te vernieuwen. Zo ook dit jaar weer. De video’s die de vragen inleiden zijn al een aantal jaren van toepassing en keren ook dit jaar terug.

Vernieuwing of niet, aan tradities wordt niet getornd. Ook dit jaar start de quiz met een ronde waarin de voetbalkennis van de voorzitters van de 9 verenigingen uit de Gemeente Tubbergen getest wordt. Voor de rest kan de organisatie nog niet teveel los laten over het programma van de avond. “De voorbereidingen zijn in volle gang en we zijn aan het kijken hoe we de avond zo attractief mogelijk in kunnen delen, waardoor het net als vorig jaar tot diep in de finale spannend zal zijn wie er met de overwinning van door gaat”, doelt de organisatie op het feit dat vorig jaar de 3 finalisten voor de allerlaatste vraag op gelijke hoogte stonden. MVV’29 wist het antwoord op de laatste vraag, De Tukkers en vc Fleringen niet.

Prolongeert MVV’29 de titel of weet een andere vereniging de titel te pakken?

Organiserend vereniging MVV’29 wist dus vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis beslag te leggen op de titel. En dat uitgerekend in het 15e jaar, het jubileumjaar. De vraag is: zijn de heren in staat zijn om de titel te prolongeren? Of zal sv Vasse proberen om de beker net als in 2017 omhoog te houden? Of weet VC Fleringen de finaleplek van vorig jaar te overtreffen? Hoe dan ook, alle 9 verenigingen uit de gemeente Tubbergen zullen er alles aan doen om uitgeroepen te worden tot winnaar.

Doe mee aan de publieksronde en maak kans op fantastische prijzen

De Gemeentelijke Voetbalquiz zorgt jaarlijks voor een bomvolle kantine en daar hoopt de organisatie ook dit jaar weer op. Ook het publiek kan namelijk deelnemen aan de prestigieuze publieksronde ‘Viltje omhoog, viltje omlaag’. Hiermee kan ook het publiek in de prijzen vallen. De quiz start om 20.15 uur en zal omstreeks 22.30 uur afgelopen zijn, waarna er nog ruimte is voor een hapje en een drankje.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer