De Zweef huldigt 22 jubilarissen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie huldigde De Zweef zondag maar liefst 22 jubilarissen. In het bomvolle clubgebouw aan de Koersendijk speldde voorzitter Erik Heuver de volgende personen het bijbehorende speldje op:

Voor 25 jaar lidmaatschap: Nick Oosterwechel, Emiel Blikman, Kris Brand, Stefan Tijhof, Jesper Gerhard, Robin Souverijn en Bertil Webbink. Gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap werden: Roy Narraina, Ton Zwakenberg, Jeroen Souverijn, Gejo Westenbroek en Mark Tijhuis. 50 jaar lid waren: Gerard van Schooten en George Damman.

Tenslotte was er een persoonlijk woord van de voorzitter voor elk van de mensen die 60 jaar lid van De Zweef waren: Jan Winkels, Theo ten Hove, Antoon Morsink en Marinus Verduin. Voor alle jubilarissen was er een mooie bos bloemen. Eddy Huis in ’t Veld, Dennis Roeloffzen, beide 25 jaar lid, Harm Morsink, 50 jaar lid en Sinus Wennemers, 60 jaar lid konden niet aanwezig zijn en krijgen de onderscheiding later.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer