Demi Roosendaal Clubkampioen Ritmische Gym Fysion 2019

Zaterdag werden in Sporthal De Bachlaan de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden van de afdeling Ritmische Gym van Fysion. Het waren onderlinge wedstrijden voor zowel recreatie- als selectieleden. Dit was de jubileum editie, want in 2019 bestaat de Ritmische Gym 40 jaar in Nijverdal! In een afwisselend programma lieten de deelnemers tussen de 4 en 20 jaar hun oefeningen zien aan de jury met de materialen; touw, knotsen, bal, hoepel en lint. Elk lid mocht twee oefeningen uitvoeren in een volle sporthal. Ook waren er demo’s te zien. De titel ‘Clubkampioen Ritmische Gym 2019’ ging naar Demi Roosendaal (foto).

In 2019 bestaat de Ritmische Gym 40 jaar in Nijverdal! Heel 2019 zal in het teken staan van dit jubileum. Fysion organiseert op zaterdag 18 mei het NK Ritmische Gymnastiek voor groepen 2e divisie in sporthal Het Ravijn. Op zaterdagmiddag 6 juli is er een jubileumdemo in Sporthal Kruidenwijk. Bij deze demo wordt tevens een reünie georganiseerd voor oud-leden en oud-leiding.
De organisatie kijkt terug op een geslaagd en sportief evenement.

Prijswinnaars: Groep 3, 4 en 5:1. Lieke Kappert; Groep 6/7:1. Britt van Dam; Groep 8, klas 1+2:1. Nicky Oudejans; 3e klas en ouder:1. Shirley op den Dries en Selectie:1. Demi Roosendaal.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer