Derby Team Eurosped tegen Springendal Set-Up ’65

Hoewel de dames van Eurosped begin januari opnieuw hebben bewezen het sterkste team in Twente te zijn, zullen ze a.s. zondag vanaf het begin tegen Springendal Set-Up’65  moeten laten zien dat ze de Twente Cup terecht in handen hebben. De ploeg uit Ootmarsum staat momenteel op een 5e plaats en is nog niet helemaal zeker van deelname aan de Kampioenspoule. Zij zullen er dus alles aan doen om het dames van jan Berendsen zo lastig mogelijk te maken. Sporthal Het Punt in Vroomshoop Aanvang: 15.30 uur.

Halve Finale Beker tegen Sliedrecht Sport

Na het binnenhalen van de Twente Cup is Team Eurosped ook nog steeds in de race voor de andere felbegeerde beker, namelijk de Nationale Beker. Na de winst op Dros Alterno zondag jl. is Sliedrecht Sport in de 1/2 finale de tegenstander van Team Eurosped. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op donderdagavond 31 januari a.s. in De Basis in Sliedrecht, de thuisbasis van Sliedrecht Sport.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer