Duur puntverlies Apollo 8

In de strijd om een plaats in de kampioenspoule hebben de volleybaldames van het Bornse Apollo 8 thuis dure punten laten liggen tegen het Talentteam uit Arnhem, de nummer acht van de ranglijst. De ploeg van de coaches Bart en Thijs (foto) Oosting verloor kansloos met 0-3.

In de eerste twee sets had de thuisclub niets in te brengen tegen de sterk spelende gasten (17-25, 17-25). Apollo 8 probeerde in de derde set er nog wel van alles aan om het onheil af te wenden, maar uiteindelijk trok het Talentteam ook deze set naar zich toe met 23-25. Apollo 8 blijft door deze nederlaag op de zevende plaats staan met veertien punten uit veertien wedstrijden. Alleen de eerste zes gaan over naar de kampioenspoule.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer