Ergonad uit Fleringen: Bouwen aan zelfvertrouwen

SportinTwente.nl heeft een nieuwe partner er bij. Dit is Ergonad uit Fleringen. Ergonad (www.ergonad.nl) helpt mensen richting te bepalen om hun doelen te verwezenlijken! Hierbij is zingeving altijd de basis in de vorm van:
– (Loopbaan)coaching
– Begeleiding bij outplacement en Re-integratie
– Startersbegeleiding
– Wandelcoaching
– Workshops
– Assessments

Studie en beroepskeuzeadvies
Eigenaar Erik Dam is erkend coach (St!r) en Register Loopbaanprofessional CMI-B gecertificeerd.

 

 

           

Erik heeft Ergonad in 2004 opgericht. Hij begeleidt veelal mensen in veranderingsprocessen. Kiezen voor een gerichte opleiding, een nieuwe baan beginnen, een onderneming opstarten of meer zelfvertrouwen kweken, is zo’n veranderingsproces. De methode van Ergonad is altijd effectief en op gevoel en persoonlijke groei gericht. Ergonad verzorgt Coaching, training en advies op verschillende terreinen. Dit kan individuele coaching zijn waarbij de cliënt een specifieke coachvraag heeft of teamcoaching. Zowel lifecoaching maar ook loopbaancaoching. Het is, in ieder geval, altijd doelgericht.

Ook verzorgt Ergonad workshops voor starters en werkzoekenden. Hierbij werkt Ergonad ook samen met andere coachbedrijven. In de kern gaat het altijd om wie ben je wat wil je, wat kan en hoe is je gevoel hierbij. Immers, wanneer je precies weet wat je kunt en wat je hiermee wil, kun je gerichter keuzes maken. Vanuit je eigen gevoel de regie pakken over je toekomst is dan ook het belangrijkste einddoel.

Maatwerk
De aanpak van Ergonad is afhankelijk van de wens en de doelstelling van de cliënt. Het is en blijft altijd maatwerk. Daarom zal dit altijd worden gecheckt in een vrijblijvend gesprek voorafgaand aan het begeleidingstraject.

Referenties

Via SportinTwente.nl kunt u maandelijks 10.000 unieke bezoekers (90% uit Twente) bereiken die gemiddeld 5x per maand terugkomen op deze (breedte)sportwebsite. Daarnaast krijgt u bij de beide pakketten ook de mogelijkheid om af en toe een advertorial te plaatsen. Ook partner worden bij SportinTwente.nl en de naamsbekendheid van uw bedrijf in de regio Twente vergroten? Mail dan naar redactie@sportintwente.nl en laat u persoonlijk bijpraten over de diverse mogelijkheden en scherpe advertentietarieven!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer