FC Twente huurt voor een half jaar Fred Friday van AZ

Op de laatste dag van de transfermarkt heeft FC Twente toch nog een spits weten toe te voegen aan de selectie. Tot aan het eind van dit seizoen wordt Fred Friday van AZ gehuurd. De 23 jarige Nigeriaanse aanvaller kwam dit seizoen niet aan spelen toe bij de Alkmaarders. In 2016 werd Friday overgenomen van Lillestrom SK maar echt gelukkig waren ze niet met hem bij AZ.

Vorig jaar werd hij nog aan Sparta verhuurd en scoorde daar regelmatig voor de Rotterdammers, onder andere tegen FC Twente (foto onder). Friday heeft nog een contract bij AZ tot 2020. Of hij vrijdag tegen Helmond Sport inzetbaar is, is afhankelijk of de tewerkstellingsvergunning op tijd wordt afgegeven. Pas daarna is hij speelgerechtigd.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer