FC Twente uitgebekerd

Het is FC Twente niet gelukt om de halve finale van de KNVB beker te bereiken. In eigen stadion verloren de Tukkers na een 0-0 stand bij rust met 2-3 van eredivisionist Willem II met 2-3. In de tweede helft kwam de thuisclub tot tweemaal toe op een voorsprong dankzij twee doelpunten van Aitor in de 54ste en 63ste minuut. Een minuut daarvoor kwamen de gasten op 1-1 door een eigen doelpunt van Cristian Gozalez.

Foto’s: sportfoto-oost

FC Twente hield deze 2-1 voorsprong tot een kwartier voor tijd vast maar toen was het Vangelis Pavledis die de gelijkmaker scoorde. Drie minuten voor afloop besliste invaller Kristofer Kristinsson met een kopbal de wedstrijd in Tilburgs voordeel. Bij FC Twente viel Tim Hölscher met een blessure uit en speelde Assaidi niet mee.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer