Geen stunt dames VKC’03 bij koploper OZ&PC 2

Zaterdagavond moesten de dames van vkc naar Oldenzaal om het op te nemen tegen de koploper in de competitie OZ&PC 2. Met de vele ervaring aan de Oldenzaalse kant zou het een lastige pot gaan worden. In de eerste periode was het ook direct OZz&PC 2 dat de voorsprong nam, en uit liep naar een voorsprong van 3-1. In de tweede periode waren er ook meer kansen voor de dames uit Tubbergen. Aanvallen werden uitgespeeld en een aantal fraaie afstand schoten wist VKC nog een beetje aansluiting te houden 7-4.

In de derde periode was het vooral keepster Jorieke Aveskamp die vele 1-0 situaties van OZ&PC 2 wist te keren. Maar ondanks het geweldige keepers werk wisten de Oldenzaalse de voorsprong te behouden en te vergroten 9-5. In de laatste periode gooide de thuisploeg er nog een tandje bij en wist de winst definitief binnen te halen: 12-6.

Doelpuntenmaaksters VKC: Richelle Harberink 2x, Marly Stopel 2x, Joy Bekker 1x en Sophie Derkman 1x.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer