HCR Prinsen thuis tegen hekkensluiter Burgmans Biljarts

Na een competitie winterstop van vier weken pakken de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen komende zondag de keu weer uit de foedraal. In eigen huis ontvangen de spelers van captain Dinand Prinsen hekkensluiter Burgmans Biljarts uit Bergeijk.

De eerste wedstrijd van dit seizoen leverde de ploeg uit de Achterhoek een 2-6 overwinning op, “maar dit ging niet van harte. Een sterk spelende Therese Klompenhouwer versloeg Anno de Kleine en ook de overige partijen werden wel gewonnen maar de verschillen waren minimaal”, aldus de captain.

Hij beschikte toen niet over Dick Jaspers en Eddy Leppens en deze laatste is er ook zondag niet bij. “Ik speel met de kersverse Nederlands kampioen Dick Jaspers op één, Jef Philipoom op twee, Anno de Kleine op drie en Jelle Pijl op vier”.

Captain Johan Roijers van de gasten komt zondag samen met Marco Janssen, meervoudig Wereldkampioene en Ridder in de Oranje Nassau Therese Klompenhouwer en Bert van Maanen zijn opwachting maken in Haarlo.

De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen zondag om 13:00 uur.

Foto: Ton Smilde.

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer