Heren Het Ravijn winnen van ZVL; Dames verliezen van Widex/GZC- Donk

De waterpoloheren hebben zaterdagavond 26 januari in eigen huis met 9-6 weten te winnen van ZVL. (voorheen De Zijl) Met een goede verdediging werd gecontroleerd gespeeld. Aanvoerder Lars Gottemaker:“ Als team hebben we goede wedstrijd neergezet en zo de punten in Nijverdal weten te houden”. De heren horen weer bij de eerste zes teams op de ranglijst met 17 punten uit 12 wedstrijden. De Nijverdalse dames waren minder succesvol zaterdagavond. Zij verloren met 5-8 van Widex/GZC–Donk uit Gouda. In deze wedstrijd maakte Lotte Beunk na een lange handblessure weer haar entree in de hoofdmacht.

Dames 1 woordvoerster Laura Boerdam: “In  de derde periode kregen we teveel doelpunten tegen. Met 5-8 verliezen is wel een te grote uitslag. Maar we hebben met deze wedstrijd wel grote stappen gezet naar de halve finale KNZB beker tegen ZV de Zaan in februari. We hebben er alles aan gedaan”. Zowel heren 1 als dames 1  van Het Ravijn spelen zaterdag 2 februari een uitwedstrijd in Zaandam. Heren 1 speelt zaterdagmiddag om 17:35 uur in zwembad “De Slag” een wedstrijd tegen ZV De Zaan. De waterpolodames van Het Ravijn springen diezelfde avond om 18:05 uur in het water voor een wedstrijd tegen het dames 1 team van De Zaan.

Statistieken: Heren Het Ravijn-ZVL 9-6.
Periodestanden: 1-1, 3-3, 2-0 en 3-2. Doelpunten Het Ravijn: Bas ter Brake 4x, Sander Veltkamp 3x (foto), Yoran Loos 1x, Sam Stertefeld 1x. Doelpunten ZVL: Eric Verdoes 2x, Mark Visser 2x, Omar Qachach 1x, Tom Nederend 1x.

Statistieken: Dames Het Ravijn-Widex GZC Donk: 5-8
Periodestanden: 2-2, 2-1, 0-4) en 1-1. Doelpunten Het Ravijn : Lieke Klaassen 3x, Lotte Beunk 1x, Charlotte Mensink 1x (foto). Doelpunten Widex GZC Donk: Marloes Nijhuis 4x, Kahly Kruizinga 1x, Lindi Stolle 1x, Storm Willemsen 1x, Kayleigh Schonewille 1x.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer