Hulzense Boys verlengt contract met Bram Freie

Hulzense Boys heeft contract met de trainer van het 1e elftal, Bram Freie, verlengd met 1 seizoen. Volgens de Technische Commissie van Hulzense Boys kreeg Bram toen hij in het seizoen 2017-2018 als trainer bij Hulzense Boys begon direct te maken met een behoorlijk aantal spelers die door blessures noodgedwongen moesten stoppen.

Hij heeft daarop een verjonging doorgevoerd die tot nu toe erg goed uitpakt. Verder tilt Bram met zijn ideeën en enthousiasme de hele vereniging naar een hoger plan. Freie -die in het bezit is van het TC1 diploma- is nu bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij Hulzense Boys en ziet voldoende perspectief in de huidige spelersgroep om daar nog zeker minimaal 1 jaar mee door te gaan.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer