Mariënberg ontvangt Wilhelminaschool

Komende zaterdag speelt Mariënberg op het Westerpark tegen Sport Vereniging Wilhelminaschool uit Hengelo. Wilhelminaschool zit voorlopig in dezelfde hoek als de Mariënbergers waar tijdens de eerste twaalf wedstrijden van deze competitie regelmatig de klappen vielen met soms de deksel faliekant op de verkouden neus. Teveel verliespunten. Mariënberg staat op basis van een beter doelsaldo op de 11e stek en Wilhelminaschool op de twaalfde maar dat zegt in deze fase van de competitie nog helemaal niets.

Zaterdag dus Wilhelminaschool en dan achtereenvolgens ASV’57, Hellendoorn en SVVN. Het zou een geweldig begin zijn voor Mariënberg: 12 punten uit 4 wedstrijden. Het duel staat onder leiding van de heer Martin van de Brug en hij fluit om 14.30 uur voor het eerst op zijn fluit.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer