Martijn Evers vrijwilliger van het jaar De Zweef

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging De Zweef is Martijn Evers uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar 2018. Evers kreeg deze onderscheiding, omdat hij heel veel activiteiten ontplooid die zowel voetbal gerelateerd zijn, als niet voetbal gerelateerd. Als lid van de Technische Commissie-jeugd is hij nauw betrokken bij het jeugdvoetbal binnen de club. Tevens is hij coördinator bij de JO7 t/m JO12 en trainer van JO9-4. Verder is hij als lid van de Sponsorcommissie betrokken bij de fondsenwerving van de vereniging.

Tot slot ontplooit hij veel eenmalige zaken, zoals de organisatie rondom de wedstrijden van ons eerste elftal tegen FC Twente en Heracles Almelo. Ook voor de onlangs gehouden oliebollenactie draaide hij zijn handen niet om. Daarnaast is hij betrokken bij de maatschappelijke stages, het ontbijt aan het begin van het seizoen, herfsttoernooi, nieuwjaartoernooi, ouder/kind toernooi en de kledingcommissie. De oorkonde, bloemen en diner bon die voorzitter Erik Heuver uitreikten, zijn welverdiend.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer