Overtuigende zege Webton op DIO/Bedum

In de Topdivisie bij de mannen heeft Webton overtuigend met 3-0 gewonnen van DIO uit Bedum. Het verschil was groot tussen de nummer 4 en de nummer 8 op de ranglijst. Via de setstanden 25-16, 25-23 en 25-18 stond in iets meer dan een uur spelen in de goed gevulde sporthal Veldwijk de eindstand op het bord. Het team van trainer Jordan Weggelaar speelde solide en maakte een evenwichtige indruk.

Opvallend was de rentree van Steven de Boer (foto), die na een afwezigheid van 2 jaar, waarin hij zich geheel toelegde op fitnessen, in de derde set zijn rentree maakte bij Webton. Volgende week speelt Webton uit in en tegen Assen, de onderste ploeg uit de Topdivisie en dan moet blijken of de plaats in de kopgroep versterkt is of niet.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer