Richard Blankenvoort ‘Vrijwilliger van het jaar’ KV Mander

Tijdens de jaarvergadering van klootschietersvereniging Mander is Richard Blankenvoort uitgeroepen tot Vrijwilliger van het jaar. Hij dankt deze prijs aan zijn grootse inzet voor KV Mander op verschillende vlakken. Richard, fanatiek klootschieter die ook in zijn jongere jaren als schutter vele (team)prijzen in de wacht heeft gesleept, heeft afgelopen jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de vele successen van KV Mander.

Zowel op organisatorisch als sportief vlak laat hij zich gelden binnen de vereniging. In de rol van coach wil hij graag zijn ervaring delen en overbrengen op de schutters zowel bij de jeugd (samen met zijn broer René) als bij de senioren. KV Mander heeft op dit moment één van de grootste jeugdafdelingen met daarin het nodige talent. Talent dat klaarstaat om door te stromen naar het succesvolle eerste team van KV Mander.

Het eerste team van Mander heeft afgelopen jaar geschiedenis geschreven. Zij wisten tijdens het eerste jaar van deelname aan de KTO-cup – de “Champions League van het klootschieten” waar de absolute top van de Nederlandse klootschieters aan deelneemt – meteen te winnen. Met behulp van de inspirerende en motiverende aanpak van Richard heeft dit team, bestaande uit een mix van veel jong talent en enkele ervaren schutters, deze prestatie van formaat geleverd. Daarnaast wist Richard als coach van het eerste team voor het eerst in de historie de landelijke straatcompetitie te winnen. En daar bleef het niet bij: ook de NKB-cup op zowel straat als veld werden in de wacht gesleept. Kortom, alles wat er te winnen viel als team afgelopen jaar heeft KV Mander gewonnen. Voor komend jaar zijn de ambities van de coach en het team er niet minder om want succes smaakt immers naar meer…..

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer