Team Eurosped thuis tegen hekkensluiter Pharmafilter US

Al twee keer eerder dit seizoen waren de dames uit Amsterdam de tegenstander van Team Eurosped. Zowel de reguliere competitiewedstrijd als het duel tijdens een voorronde in de Beker werden door de dames van coach Jan Berendsen zonder al te veel problemen gewonnen.

Beide wedstrijden vonden in Amsterdam plaats, nu is Vroomshoop de plaats van handeling. Hoewel de Amsterdamse dames nog maar 5 punten hebben gehaald en onderaan op de Eredivisie ranglijst staan, mag deze wedstrijd niet onderschat worden en zal de focus liggen op een goede wedstrijd van de kant van Team Eurosped.
Wanneer                  : zaterdag 26 januari a.s.
Aanvang                   : 20.00 uur
Waar                          : Het Punt in Vroomshoop

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer