Team Eurosped wint Twentse volleybalderby van Set Up’65

De Twentse volleybalderby tussen Team Eurosped en Springendal Set Up’65  is zondagmiddag in een vol gepakte sporthal De Punt in Vroomshoop door de thuisclub gewonnen. In een leuke en aantrekkelijke volleybalwedstrijd trok de ploeg van Jan Berendsen met 3-1 aan het langste eind.

De eerste set ging nipt met 26-24 naar Eurosped, maar in de tweede set was het verschil wel iets groter, 25-18. In de derde set kwamen de gasten goed terug door een 17-25 setwinst. De vierde set ging aanvankelijk gelijk op en bij de stand 11-12 liep Set Up’65 zelfs uit naar een 14-17 voorsprong en het leek erop dat een vijfde set de beslissing moest gaan brengen.

Bij de stand 21-21 was de stand echter weer in evenwicht en een spannende slotfase volgde. Eurosped kwam bij 24-23 op set en matchpoint waarna een lange rally in het voordeel van de thuisclub werd beslist. Door deze overwinning staat Eurosped op de tweede plaats en is al verzekerd van deelname aan de kampioenspoule. Set-Up’65 is vijfde en de eerste zes ploegen plaatsen zich voor deze poule.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer