Tornado verliest haar ongeslagen status, maar behoudt koppositie

De inmiddels tweede uitwedstrijd van het nieuwe seizoen stond op het programma voor Tornado dames tegenstander: Rivo Rijssen dames 2. Tornado zou vandaag een grote voorsprong op kunnen bouwen wanneer zij zouden doen wat zij moesten doen. Namelijk met de winst naar huis. Helaas bleek niets minder waar en werden de dames uit Geesteren weer met beide benen op de grond gezet. De focus was er niet waar deze zou moeten zijn, de servicepass en het verdedigend werk bleef verreweg van juist.

Kansen aan het net werden niet afgemaakt en ook de blokkering en servicedruk waren niet zoals deze zou moeten zijn. Kortom: een offday voor de ploeg van Tornado dat resulteerde in de volgende setstanden: 26-24/25-12/18-25/25-21. Winst voor de ploeg uit Rijssen, een het eerste verlies voor Tornado dit seizoen in de competitie. Vanwege gunstige uitslagen in de Derde divisie A dit weekend weet Tornado haar koppositie te behouden. Komende week zal er weer voluit getraind worden om iedereen klaar te stomen voor de derby tegen Esch Stars DS 1. Deze staat gepland op zaterdag 2 februari @ ‘t Eschhoes om 17:00 in Vasse.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer