Trainersstaf Vroomshoopse Boys voor het seizoen 2019-2020 is rond

Vroomshoopse Boys is erin geslaagd om alle trainersposten voor het seizoen 2019-2020 in te vullen. Zo is en blijft er sprake van een kwalitatief goed trainerskorps het komende seizoen. Dat is ook nodig gelet op de sportieve ambities van Vroomshoopse Boys, verwoord in het technisch beleidsplan “Gezonde Ambitie”.

Zoals eerder bekend is gemaakt bekend is, is trainer Jan-Peter Jonkman uit Meppel ingaande het seizoen 2019-2020 aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer van de A-selectie van de senioren. Jan-Peter Jonkman is benoemd voor twee seizoenen en volgt daarmee de aan het eind van dit seizoen scheidende hoofdtrainer Karlo Meppelink op. De TC en in het verlengde daarvan het bestuur is er ook in geslaagd om het contract met assistent Henk Harmens (foto) uit Wezep met nog eens twee seizoenen te verlengen. De teammanagers Henk Oelen en Egbert Runhart blijven ook het komende seizoen 2019-2020 verbonden aan de A-selectie.

Met trainer Reinier de Jong, trainer-coach van het tweede elftal, was eerder al overeengekomen dat hij ook volgend seizoen de B-selectie traint. Ook Richard Willems gaat volgend seizoen door, zowel bij de B-selectie als trainer-coach van het derde elftal van Vroomshoopse Boys.

Bijna alle groepshoofden bij de jeugd blijken ook het volgende seizoen door te gaan. Dat betekent dat Stephan Bloemendal bij de jeugd onder 19 blijft, Gerjan Kosters bij de JO17 en Jeroen Bos bij de JO15. Verder blijven Alexander Fokkert bij de JO13 en Tim van der Kolk bij de J011. De tweelingbroers Jesper en Sil Derks zijn dit seizoen groepshoofden van JO9 en trainen en coachen JO9-1. Ingaande het seizoen 2019-20120 zal Jesper Derks dat alleen doen.

Henk Beldman heeft onlangs de coördinatie van het meisjes- en damesvoetbal op zich genomen. De coördinatie van de F-league gebeurt de tweede helft van dit seizoen door Freek Drees. Deze ervaren herintreder is de opvolger van Danielle Bosch, die bij de JO-7 actief wordt. Voor het komende seizoen wordt zeker in de dan ontstane vacature bij de allerjongsten voorzien. Daarmee is de cirkel helemaal rond wat de trainers bij Vroomshoopse Boys betreft.

Foto Harmens: Erwin Heuver.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer