Valse start Langeveen tegen FC ’t Centrum

Onder winterse omstandigheden hervatte VV Langeveen de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen FC ‘t Centrum.  Langeveen begon veel te slap aan de wedstrijd. Binnen het kwartier keken de Oranje Zwarten al tegen een 0-2 achterstand aan. Na dit slappe begin kreeg Langeveen meer grip op de wedstrijd.  Kansen werden er echter aan beide kanten niet meer gecreëerd. 0-2 was dan ook de ruststand.

Na rust was het zaak om scherper in de duels te zijn en zorgvuldiger in het balbezit te zijn. Dit leek aardig goed te lukken, echter werd er bij een afvallende vrije bal een speler van ‘t Centrum over het hoofd gezien en kon deze hem simpel in het doel tikken. Onrust aan Langeveense kant werd de eerst volgende aanval direct afgestraft en na een knappe redding van Thijs Averes ging de rebound er alsnog in. ‘t Centrum vond het hierna wel welletjes waarna Langeveen nog 5 opgelegde kansen kreeg. Het was echter wel duidelijk dat Langeveen niet hun dag had daar de afronding onvoldoende was. Eindstand 0-4. Volgende week staat er een uitwedstrijd in en tegen Fleringen op het programma.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer