Vasse verliest onnodig bij Juventa

Vasse heeft de eerste wedstrijd van 2019 niet winnend kunnen afsluiten. Op bezoek bij Juventa gaf Vasse de doelpunten te makkelijk weg en verloor het met 3-2. Het begin van de wedstrijd was voor Juventa. De ploeg uit Wierden liet de bal makkelijker rondgaan maar tot kansen kwamen ze niet. Toch kwam Juventa op een 1-0 voorsprong. Een te korte terugspeelbal werd onderschept en de spits van Juventa kon de bal in een leeg doel werken. Vasse kwam vlak voor rust op een gelijke stand, een voorzet van Daan Haarhuis werd onfortuinlijk door een verdediger van Juventa achter zijn eigen keeper gewerkt.

De tweede helft begon goed voor Vasse, na 55 minuten werd Daan Haarhuis weggestuurd na een diepe bal van achteruit en kopte de bal knap over de keeper van Juventa. Lang kon Vasse niet genieten van de voorsprong. Een afgeslagen corner werd knap door de spits van Juventa in de korte hoek geschoten. Ook de 3-2 viel uit een corner. Vasse bleef hierna aanvallen en kreeg een aantal goede mogelijkheden maar dit bleek niet voldoende voor de gelijkmaker. Vasse verliest, gezien de kansen en spelbeeld, geheel onnodig deze middag. Komende zondag staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma, als de return tegen KOSC wordt gespeeld op sportpark ’n Tooslag in Ootmarsum.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer