Webton ontvangt zaterdag het sterke DIO/Bedum

Afgelopen zaterdag begonnen de mannen van Webton in Veenendaal aan het tweede deel van de competitie in de Topdivisie. En hoe: met 0-3 werd de plaatselijke VCV in iets meer dan een uur van de vloer gespeeld. Dat belooft wat voor het vervolg. De kopgroep in de Topdivisie (waarin Webton nu op een vierde plaats staat) is volledig aan elkaar gewaagd. Maar dat geldt trouwens voor alle 12 teams: iedereen kan van iedereen winnen.

Zaterdag a.s vindt de eerste thuiswedstrijd van dit jaar plaats in sporthal Veldwijk. Tegenstander is Kenders Bouw/DIO uit het Groningse Bedum. Uit werd nipt met 3-2 verloren, maar gelet op de groei, die het team doormaakt moet er thuis wel een overwinning in zitten. De aanvangstijd is 19.00 uur!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer