Winst Eurosped; verlies Set-Up’65

De volleybaldames van Team Eurosped kenden zaterdagavond geen enkel probleem met het bezoekende en het op de laatste plaats staande US. Met de setstanden 25-15, 25-22 en 25-18, met als uitblinkster Dagmar Boom (foto nr.6) met  zeventien, hadden de dames van Jan Berendsen het klusje snel geklaard.

Springendal Set-Up’65 daarentegen ging in Sliedrecht kansloos onderuit bij koploper Sliedrecht Sport. De ploeg van Lesley de Jonge was met name in de eerste twee sets, 25-13 en 25-11, kansloos. In de derde set deed de ploeg uit Ootmarsum nog wel iets terug maar met 25-20 bleef ook deze setwinst in Sliedrecht.

Sliedrecht Sport gaat aan de leiding met 44 punten uit 16 wedstrijden, gevolgd door Eurosped met vijf punten minder. Set-Up’65 bezet met 24 punten een vijfde plaats, goed voor de kampioenspoule.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer