Zaterdag 9 februari Valentijnscross op Het Lageveld

Houd jij ook van hardlopen en wil jij je hardloopskills testen? Zaterdag 9 februari a.s. organiseert Atletiekvereniging Twenterand de Valentijnscross. De Valentijnscross staat in het teken van de liefde voor het hardlopen. Deze fantastische crossloop wordt gehouden op Het Lageveld in Wierden in een super omgeving en over verschillende ondergronden, zoals bos, heuvels, veld en strand. Iedereen kan meedoen: Jong, oud, snel of langzaam. Schrijf je in en maak kennis met deze unieke hardloopervaring!

Starttijden en afstanden:

13.00 uur – 10,8 km

14.15 uur – 2,5 km

14.30 uur – 1.500 m. kidsrun (t/m 9 jaar)

14.45 uur – 1.500 m. kidsrun (10 t/m 12 jaar)

15.00 uur – 5,4 km

Voor alle kinderen die meedoen aan de kidsrun is er een medaille! Voor de snelste lopers op alle afstanden zijn er mooie prijzen te winnen in verschillende categorieën.Voorinschrijven kan via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan nog op de dag zelf tot een half uur voor de te lopen afstand. De Valentijnscross is onderdeel van het SNSCrosscircuit én de AVT Lageveldlopen.

Meer informatie: www.lageveldlopen.nl en www.snscrosscircuit.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer