Barbaros-Bon Boys: reclame voor het amateurvoetbal

Barbaros-Bon Boys was zondag in de tweede helft pure reclame voor het amateurvoetbal, zo constateerden beiden partijen na afloop. Voor rust waren de balvaardige Hengeloërs de betere ploeg. Bon Boys was in die fase zichzelf niet, het had het middenveld niet in handen en was in balbezit te onrustig. Ook aanvallend ontbrak de echte overtuiging. Bon Boys leek de rust zonder schade te halen, maar in de 44ste minuut was een individuele actie voldoende om de wedstrijd open te breken: 1-0.

Vanaf de eerste minuut na rust was Bon Boys de betere ploeg, die serieus jacht maakte op de gelijkmaker. Beide ploegen vroegen het uiterste van elkaar, zonder dat daarbij de rand van het toelaatbare werd overschreden. Het was een gevecht zonder scherpe randjes. Barbaros had het duel halverwege de tweede helft moeten beslissen echter was het Stein Vrieze die in de 69ste minuut Bon Boys op gelijke hoogte bracht. In de eindfase kon het alle kanten op. Bon Boys drong aan, Barbaros counterde levensgevaarlijk. Het bleef bij een 1-1 eindstand.

Foto’s: Bon Boys