Bon Boys pakt eerste zege van het jaar

Bon Boys maakte het zichzelf zondag onnodig lastig tegen Overwetering uit Olst en moest uiteindelijk nog alles uit de kast halen om de zege binnen te halen: 3-1. Bon Boys had het zichzelf zoveel makkelijke kunnen maken als het eerder, en met meer overtuiging, de trekker had overgehaald. De kansen waren er, bij de vleet zelfs. Maar het goede spel van de thuisploeg stokte te vaak in het strafschopgebied, waardoor Overwetering tot haar eigen verbazing lang in leven werd gehouden. Met rust stond het nog altijd 0-0.

Na tien minuten in de tweede helft schoot Niels Rupert raak voor de thuisploeg. Een kwartier voor tijd kwam zowaar vanuit het niets  Overwetering op gelijke hoogte: 1-1. En dus moest Bon Boys in die slotfase vol aan de bak.  Nadat Jeffrey Zijlstra de paal had geraakt, bekroonde Mick Beusenberg zijn uitstekende wedstrijd door de rebound binnen te tikken, 2-1. De bezoekers kregen in de slotseconden ook nog de 3-1 om de oren. Invaller Mika Beukert zet op de eigen helft een demarrage in  en schoot beheerst de wedstrijd in het slot. Daarmee kreeg Bon Boys waar het recht op had, maar de ploeg maakte het zichzelf veel te lastig. Een smet op de wedstrijd was het uitvallen van Milan Bultman, die na een forse charge – in een verder overigens sportieve wedstrijd onder een prima leiding – een enkelblessure opliep.