BC Bousema zondag tweemaal in actie

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema komen komende zondag tweemaal naar de tafels. Eerst spelen ze zondagmiddag thuis de competitiewedstrijd tegen Burgmans Biljarts en later in Haarlo de return van de beker in de vierde ronde tegen HCR Prinsen.

“En het zijn allebei geen gemakkelijke opgaven. Ofschoon Burgmans Biljarts op de laatste plaats staat is het geen tegenstander die je zo maar even aan de kant zet”, weet ook captain Ronny Hazewinkel die opnieuw niet over zijn buitenlandse topspelers kan beschikken.

“Dat klopt. Ik speel met hetzelfde team dat twee weken geleden in Sluiskil de volle buit pakte met 2-6. Johan Loncelle speelt opnieuw als kopman, zijn landgenoot Wesley de Jaeger speelt op twee, Frans van Schaik op drie en Stefan Spilleman op vier”.

Met dit kwartet moet hij later op deze zondag proberen de thuis opgelopen achterstand van 2-6 weg te werken. “En ook dat zal niet gemakkelijk zijn ofschoon in de beker alles mogelijk is aangezien er over drie setjes wordt gespeeld, maar de thuisclub is wel de favoriet”. Zondag wordt om 13:00 uur begonnen en de bekerwedstrijd in Haarlo begint om 18:30 uur.

Foto: Jaap Gönning.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer