Buyang Elementary School uit Zuid-Korea completeert Internationaal Quick’20 U11-toernooi

Met de komst van Buyang Elementary School uit Zuid-Korea is het deelnemersveld van het Internationaal U11-toernooi van Quick ’20 compleet. Met de hulp van Ingrid de Croon is het gelukt om dit Aziatische team over te laten komen om hun kunsten op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 op sportpark Vondersweijde in Oldenzaal te laten zien tijdens het 8ste Internationale U11 toernooi van Quick ’20.

Met de eerdere aankondiging van de komst van Barcelona en PSG en de topteams van de afgelopen edities zoals oa: de Nederlandse top Ajax, PSV, Feyenoord, de Belgische top met RSC Anderlecht en Club Brugge en ook weer de Duitse topteams Bayer Leverkusen en FC Köln. Uit Engeland dit jaar Everton en uiteraard de vaste sterke Scandinavische ploegen Kopenhagen, Helsinki, Nordsjaelland en Hammarby. We mogen met recht spreken van het sterkste deelnemersveld ooit en zeker ook één van de sterkst bezette toernooien van Nederland.

Het complete deelnemersveld bestaat uit 28 ploegen uit 11 verschillende landen en 2 continenten:

Nederland: Ajax (winnaar 2018), ATC ’65, AZ, FC Twente, FC Utrecht, Feyenoord, Heerenveen, PEC Zwolle, PSV en Quick ’20
Duitsland: Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, FC Köln en VFL Wolfsburg
België: Club Brugge, KAA Gent, KRC Genk en RSC Anderlecht (winnaar 2017)
Finland: HJK Helsinki
Zweden: Hammarby IF
Denemarken: FC Kopenhagen en FC Nordsjaelland
Frankrijk: Paris Saint Germain en US Torcy
Engeland: FC Everton
Tsjechië: Slavia Praag
Spanje: Barcelona Escola
Zuid-Korea: Buyang Elementary School

De 28 ploegen worden via loting ingedeeld in 4 poules van 7 waarbij de nummers 1 en 2 van iedere poule uiteindelijk doorgaan naar de kwartfinales. De loting vindt plaats medio april 2019. Meer info check: http://www.u11tournament.com.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer