Christy Nijenkamp pakt zilver tijdens plaatsingswedstrijden

Zaterdag deden 19 turnsters van G.V. Fysion Nijverdal mee aan de plaatsingswedstrijd voor 5e divisie en D2. In deze wedstrijd konden ze zich plaatsen voor de regiofinale op 6 april. In elk van de 7 leeftijdscategorieën, verdeeld over 4 wedstrijden, kwamen turnsters in actie.

Christy Nijenkamp heeft in de laatste ronde het zilver in ontvangst mogen nemen. Ondanks dat er maar weinig finale tickets werden uitgedeeld hebben naast Christy ook Lynn Rekers, Mandy Oldeboer, Nathalie van Dijk en Amber Hoentjen zich rechtstreeks geplaatst voor de finale. De andere turnsters hebben door kleine foutjes de concurrentie niet kunnen verslaan en mogen op 16 maart in de play-off nogmaals proberen een plekje in de finale te bemachtigen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer