Dames Stevo trekken in slotfase alsnog aan het kortste eind

Zaterdagavond stond voor de dames van Stevo de wedstrijd tegen DSVD 2 op het programma in sporthal De Ransuil te Geesteren. Aangezien Stevo de uitwedstrijd een slechte wedstrijd had gespeeld, had men thuis iets recht te zetten. Bij winst konden ze de tweede plek in de ranglijst overnemen. Stevo begon sterk aan de wedstrijd. De verdediging stond sterk, men creëerde kansen en benutte deze ook. Ze gingen de rust in met een 18-15 voorsprong.

Heel lang leek het erop dat Stevo de punten in eigen huis zou houden. Helaas trokken ze de tweede helft aan het kortste eind, ondanks een prima wedstrijd. Volgende week zondag staat de wedstrijd tegen Borger op het programma. Stevo speelt dan om 14:00 in sporthal De Koel te Borger.

Foto’s: Clemens Brughuis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer