FC Berghuizen verwelkomt nieuwe leden met een trainingspakje

Maar liefst 24 jonge meisjes kon de club uit Oldenzaal deze najaar reeks bijschrijven als lid. De club van 100 van FC Berghuizen geeft ieder nieuw lid, tot de O11 groep, traditioneel een trainingspakje. Afgelopen week is begonnen met het uitdelen en de laatste 6 pakjes zijn afgelopen zaterdag uitgedeeld. Vervolgens de meeste meiden, die overigens verdeeld zijn over 4 teams, bij elkaar weten te krijgen voor een unieke en historische foto.

Zoveel vrouwelijke nieuwe leden, in deze leeftijdscategorie, toont de enorme populariteit van het meidenvoetbal in onze regio aan. Ook kijken of jij voetballen leuk vindt, vraag dan naar de mogelijkheden om mee te trainen; meisjesvoetbal-fcberghuizen@hotmail.nl of 0641607940.

Foto: FC Berghuizen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer