Geen bekerstunt dames Apollo 8 in finale

De dames van Apollo 8 hebben zondagmiddag in Zwolle in de finale om de volleybalbeker niet voor een stunt kunnen zorgen. De ploeg van Bart en Thijs Oosting, dat voor het eerst in de clubhistorie in de finale stond, verloor vrijwel kansloos met 0-3 van de nummer één van de ranglijst, Sliedrecht Sport.

Met uitzondering van de tweede set, die nipt met 23-25 werd verloren, kwamen de dames uit Borne er bijna niet aan te pas. Zowel de eerste als de derde set ging met 16-25 naar de ploeg die het meeste recht had op de beker, Sliedrecht Sport. Terwijl Sliedrecht Sport zich nu kan opmaken voor de strijd om het kampioenschap met onder andere Team Eurosped en Springendal Set-Up’65, moet Apollo 8 zich proberen te handhaven door het spelen van wedstrijden in de degradatie poule.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer