Gratis basketbaltraining voor meiden

Basketbalvereniging The Valley Bucketeers organiseert op drie vrijdagen in februari en maart basketbaltrainingen voor meiden van 8 tot en met 88 jaar. Het maakt niet uit of je al basketbalervaring hebt of niet. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met basketbal of om jezelf te verbeteren.

De trainingen staan onder leiding van Roy Stokvis, hoofdtrainer van het eerste damesteam en Jitse de Boer, hoofdtrainer van het eerste herenteam. Een aantal dames uit de damesselectie zullen hierbij ondersteunen.

Meidenbasketbal wordt steeds populairder bij de vereniging. Inmiddels zijn er 50 vrouwen tussen de 6 en 60 jaar lid van de vereniging. Graag willen we met deze trainingen aan nog meer mensen laten zien hoe leuk meidenbasketbal is!

Kom dus op vrijdag 15 februari, vrijdag 15 maart en/of vrijdag 29 maart met je sportkleding naar sporthal Het Ravijn. De trainingen starten om 17.00 uur en zullen tot 18.30 uur duren. Deelname is geheel gratis!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tc@thevalleybucketeers.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer